GATIT / 29.06.2019 , 11:51  / adaugat acum 1 luna

Chec marmorat

GATIT /

Continua dupa recomandari:

loading...

loading...
Ingrediente:
8 oua
270 g zahar
300 g faina
8 linguri ulei
8 linguri apa
1/2 plic praf de copt
2 linguri cacao
esenta vanilie
lamaie
portocala

Continua dupa recomandari, mai jos

Mod de preparare:

Punem pe foc, zaharul si cele 8 linguri de apa si lasam sa fiarba pana obtinem un sirop.

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Peste albusurile spuma, adaugam treptat, siropul fierbinte, mixand continuu.

Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt si la final, esenta.

Impartim compozitia in doua si o parte o amestecam cu cele 2 linguri de cacao.

Asezam in tavi hartie de copt si apoi punem un strat din compozitia alba, un strat din compozitia maro si tot asa, pana terminam cele doua compozitii.

Introducem tavile in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute. Facem si testul cu scobitoarea. Scoatem tavile din cuptor si mai lasam checurile in tavi cateva minute.

SURSA RETETA:

DIN ACEEASI CATEGORIE