Cele mai eficiente alimente care omoară celulele canceroase

Cele mai eficiente alimente care omoară celulele canceroase

Cele mai eficiente alimente care omoară cancerul

Studii medicale făcute recent au demonstrat că există alimente care pot fi foarte eficiente împotriva dezvoltării cancerului. Pe lângă faptul că sunt foarte delicioase, sunt disponibile aproape peste tot, în întreaga lume, și pot opri dezvoltarea cancerului.

Unele dintre aceste alimente sunt deja utilizate de mulți oameni, fiind foarte populare.

Vinul roşu, turmericul, ciocolata neagră, cafeaua, ceaiul verde și afinele sunt câteva dintre cele mai eficiente alimente împotriva cancerului si, probabil că ai consumat o parte din ele.

Dacă ai consumat deja unele dintre aceste alimente, atunci probabil ști cât de gustoase sunt. Studiile au arătat că acestea pot fi mai eficiente decât chimioterapia în tratamentul cancerului.

De ce sunt atât de puternice?

Unul dintre procedeele cele mai frecvente asociate cu răspândirea cancerului este angiogeneza, care este orchestrată de aşa numiţii inhibitori și activatori. Cele mai multe dintre cercetări se concentrează asupra inhibitorilor, dar, de fapt, activatorii sunt cei care promovează și stimulează vascularea tot mai mare a celulelor.

Efectul vinului roşu

Vinul roşu conţine o substanţă numită resveratrol, care este un antioxidant puternic şi se găseşte în pieliţa de struguri. Mulţi nutritionişti susţin că acest antioxidant puternic poate reduce șansele de îmbolnăvire și totodată încetineşte îmbătrânirea.

Resveratrolul este de ajutor în multe alte cazuri. Aceasta poate îmbunătăți funcționarea inimii, toleranța la glucoză, producția de energie și aptitudinile mentale; elimină virusurile, bacteriile, radicalii liberi si reduce riscul de distrugere de celule de la radiații.

Consumă 225 ml de vin pentru a furniza corpului până la 640 mcg de resveratrol. Concentraţiile sunt diferite în funcţie de tipul de vin. În cazul în care nu îţi place vinul poţi utiliza suplimente resveratrol și să le combini cu struguri proaspeți pentru un efect mai bun.

Efectul de afine și zmeură

Zmeura și afinele sunt foarte eficiente, fiind cunoscute pentru capacitatea lor anticancerigenă, în special în ceea ce priveşte cancerul ovarian. Ele conțin fitochimicale care sunt foarte eficiente pentru prevenirea cancerului. Afinele şi zmeura pot scădea efectul asupra angiogenezei şi stresului oxidativ.

Ciocolata neagră

Acest desert gustos poate fi extrem de benefic pentru starea generală a inimii şi pentru a lupta împotriva celulelor canceroase.

Cafea şi ceai verde

Atât cafeaua cât și ceaiul verde sunt două dintre cele mai populare băuturi, care consumate, sunt foarte eficiente deoarece scad șansele de dezvoltare a cancerului.

Curcuma

Turmericul (curcuma) are numeroase beneficii pentru sănătate şi este foarte populară deoarece are capacitatea de a reduce grăsimea. De asemenea, curcuma este folosită ca o măsură de prevenire a cancerului, aşa că ar ar trebui să o incluzi în dieta zilnică.

Etichete: ,
Ads

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *