Cele mai bune sfaturi de machiaj pentru un aspect natural

Cele mai bune sfaturi de machiaj pentru un aspect natural

sfaturi machiaj natural

Ti s-a intamplat vreodata sa vezi o femeie frumoasa si dea dreptul fermecatoare in look-ul ei natural? Desigur! Multe femei sunt invidiate pentru frumusetea lor naturala, care nu necesita niciun fel de machiaj. Cu toate acestea unele femei chiar si machiate au un look natural. Acest lucru se datoreaza modului in care aplica machiajul pe fata. Iata cateva dintre cele mai bune sfaturi de machiaj pentru un look natural, deosebit. Tine cont de aceste sfaturi pas cu pas si ia-le in considerare atunci cand te machezi.

1. Inainte de a aplica machiajul trebuie ca pielea sa fie curata. Aplicarea machiajul pe fata chiar inainte de trezire este gresita.

2. Ascunde defectele. Foloseste anticearcan adecvat si organic pentru a acoperi neajunsurile. Va recomandam un produs organic, pentru ca in cazul in care contine chimicale, petele vor fi acoperite temporar si chiar s-ar putea inmulti. Un anticearcan este benefic pentru acoperirea semnelor de oboseala. Se poate folosi si pentru a ascunde cercurile intunecate de sub ochi.

3. Retineti ca aveti nevoie de doua fundatii – una pentru sezonul de iarna, cand pielea este palida, si una pentru vara, atunci cand tenul va straluci.

4. Foloseste un creion negru pentru conturul ochilor. Potrivit formei ochilor, ia in considerare daca sa aplici numai pe pleoape sau si sub ochi. Prima alternativa este mai buna pentru forme prelungite de ochi, in timp ce celalalta este aleasa de catre femei cu ochi mari. In cele din urma aplicati un fard sau roz deschis.

5. Nu uita rimelul. Nici o femeie nu arata la fel cu si fara rimel. Rimel negru clasic, desigur, este OK. Desi, daca sunteti usor palida, rimelul maro este de asemenea OK.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *