Cele mai bune coafuri pentru par scurt si drept 2014

Cele mai bune coafuri pentru par scurt si drept 2014

Cele mai bune coafuri pentru par scurt si drept 2014

Dar daca ai parul scurt, atunci ar putea fi o problema pentru tine, pentru ca parul scurt necesita intotdeauna un efort suplimentar. Dar chiar si aceasta problema poate fi rezolvata daca avem mijloacele potrivite pentru a face acest lucru. Tot ce avem nevoie sunt cunostinte despre cum sa il aranjati si jumatate din probleme sunt rezolvate.

Pentru parul drept puteti alege o coafura bant sau, de asemenea, o coafura frantuzeasca. Aceste modele de coafuri pentru par scurt si drept dau un aspect unic si elegant, fiind alese si de celebritati din intreaga lume.

Tunsoarea bob este una dintre cele mai bune coafuri pentru parul scurt si drept si face o persoana sa apara mai frumoasa. Coafurile cu breton scurt sau lung sunt, de asemenea, la moda in acest an.

Astfel, daca ai parul drept si scurt, atunci tot ce ai nevoie este o lista cu modele de coafuri frumoase din care poti alege in functie de preferintele tale.

Cu toate acestea, retineti ca consultarea cu un stilist tau este intotdeauna o idee buna. Mai jos puteti vedea cateva din cele mai bune coafuri pentru par scurt si drept:

Click aici pentru modelele de coafuri

+
1 23 4 5 6 7 8 9 10

sursa foto: flicker.com

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *