Ce culoare de ruj se potriveste cu o rochie alba

Ce culoare de ruj se potriveste cu o rochie alba

Ce culoare de ruj se potriveste cu o rochie alba

Tendintele modei si machiajului se schimba nu numai in fiecare an, dar, de asemenea, in fiecare sezon. In sezonul de vara este perioada anului pentru un machiaj vesel, stralucitor.

endintele de ruj de vara includ toate culorile stralucitoare, cum ar fi verde, violet, roz, portocaliu, albastru etc. Nuantele luminoase de ruj sunt vazute la doamne si domnisoare din intreaga lume. Celebritati de top precum Rhianna si Joan Smalls sunt vazute purtand nuante de ruj de culoare deschisa.

Sunt potrivite nuantele de ruj rosu:

Daca doresti sa porti nuante de ruj luminoase, incearca sa pastrezi obrajii cat mai naturali, fara prea mult machiaj in culori luminoase. Prea mult machiaj cu nuante de ruj luminoase nu iti va da un aspect tocmai placut. Deci, realizati un machiaj cu nuante cat mai luminoase de ruj, acest lucru va face din buze principalul punct de atractie. Daca te intrebi ce culoare de ruj se poarta in vara 2015, ei bine aceasta este rosu. Rujul rosu iti va da un zambet si aspect mai luminos. Acesta se potriveste cu orice tinuta, la orice ocazie.

Citeste si: Sfaturi de machiaj pentru ochii caprui

Nici tonurile de rosu nu trebuie evitate. Rujul de buze coral este perfect atunci cand porti un costum sau pentru o noapte cu accesorii de argint. Culori cum ar fi cea pe care o are coaja de mandarine este perfect pentru sezonul de vara. Nuantele neon sunt unul dintre cele mai populare din sezonul de vara 2015. Buzele neon sunt imposibil de ignorat. Aceasta tendinta ruj este perfecta atat pe zi cat si pe noapte.

Daca va puneti intrebarea ce culoare de ruj se potriveste cu o rochie alba, ei bine trebuie sa stiti ca cel mai bine se potriveste un ruj rosu, roz, sau nuante apropiate de acestea.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *