Amestec cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru un ten fără cusur

Amestec cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru un ten fără cusur

bicarbonat de sodiu si ulei de cocos pentru ten

Fiecare femeie este într-o continuă căutare de metode prin care să aibă un ten curat şi sănătos. Multe luptă împotriva acneei și exfolierii, apelând la diferite loţiuni.

În loc de a cheltui o mulțime de bani pe produse care nici măcar nu ajută tenul şi în plus conţin şi ingrediente cu chimicale, poți face o cremă naturală acasă cu doar două ingrediente pe care probabil că le ai deja: ulei de cocos și bicarbonat de sodiu. Nu numai că aceste două ingrediente sunt la îndemâna oricui, dar sunt extrem de eficiente în tratarea problemelor pielii. Spre deosebire de produsele cosmetice de pe piaţă care conţin tot felul de substante toxice, aceste două ingrediente sunt sigure pentru piele, dar de asemenea şi pentru organism atunci când sunt consumate. Sunt exact ceea ce aveţi nevoie atunci când trebuie să trataţi cel mai mare organ al corpului, atât din exterior cât şi din interior.

Când sunt amestecate, uleiul de cocos şi bicarbonatul de sodiu funcţionează foarte bine atât pentru a trata acneea, cat si roşeaţa, ajută la cicatrizare şi exfoliere, elimină excesul de murdărie etc.

Bicarbonatul de sodiu este adesea folosit în preparatele de casă. Poate înlocui unele produse toxice de curăţare de uz casnic, având rezultate excelente.

De asemenea, bicarbonatul de sodiu este utilizat adesea pentru a curăţa dinţii. Este un remediu natural pentru a trata acneea.

Uleiul de cocos are proprietăţi antibacteriene, de vindecare și de hidratare, hrăneşte şi calmează petele de la nivelul pielii. Este un produs mai “blând” decât bicarbonatul de sodiu. Poți folosi orice fel de ulei de cocos natural, dar uleiurile virgine de nucă de cocos tradițională dau rezultate mai bune.

Cum se utilizează bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos ca un demachiant?

Vei avea nevoie de doar două ingrediente:

  • ulei de cocos
  • bicarbonate de sodiu

Pentru a şti ce cantitate trebuie să foloseşti din cele două ingrediente, trebuie să afli ce tip de piele ai.

Pentru pielea mai sensibilă, foloseşte cel puțin un raport de 2:1 de ulei de cocos la bicarbonat de sodiu. Dacă ai nevoie de mai mult, de un exfoliant natural, utilizeză un raport de 1:1.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci ingredientele împreună și să aplici pe piele, umed sau uscat. Fie îl poți lăsa ca pe o mască pentru câteva minute pentru un tratament mai profund, fie pur și simplu, speli cu apă caldă, folosind mişcări circulare.

Încearcă acest remediu simplu, ieftin şi eficient pentru a vindeca problemele tenului.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *