Bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie. Combinația miraculoasă care distruge celulele canceroase

Bicarbonat de sodiu cu suc de lămâie. Combinația miraculoasă care distruge celulele canceroase

bicarbonat de sodiu cu lamaie pentru cancer

Studiile au arătat că persoanele care au consumat în mod constant lămâi au fost mai puțin predispuse să se îmbolnăvească de cancer. În unele cazuri, persoanele bolnave de cancer care au consumat lămâi s-au vindecat. Cercetătorii susțin că un consum de 150 grame de fructe citrice pe săptămână poate reduce cu 58% riscul de cancer la gât, cu 53% cancerul oral/faringian, cu 31% cancerul de stomac, iar cancerul colorectal cu 18%.

Atunci când consumi bicarbonat de sodiu cu lămâie nivelul pH-ului din organism se normalizeaza, ceea ce înseamnă ca nu permite cancerului sa continue sau să se răspândească.

Tratament cu bicarbonat de sodiu și suc de lămâie pentru cancer

Ingrediente

2 lingurițe suc de lămâie (asigurați-vă ca lămâile să fie organice – sunt mult mai eficiente decât cele care sunt stropite cu diferite substanțe chimice)
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu (fără aluminiu)
230 g apa

Bea de patru ori pe zi. Se recomandă să bei dimineața sau între mese, deoarece tratamentul cu bicarbonat de sodiu și lămâie este mai eficient atunci când este luat pe stomacul gol.

De ce bicarbonat de sodiu și suc de lămâie pentru cancer

Un pH bun în corp 7,35. Când scade pH-ul corpului tău cresc șansele de boli, oboseală etc. Combinația de bicarbonat de sodiu și suc de lămâie este un mod puternic și sigur de a introduce substanțe alcaline în organism și de a ridica pH-ul organismului pentru a ajuta la lupta împotriva dezvoltării cancerului.

S-a constatat că lămâile au puterea de a vindeca toate tipurile de cancer, iar consumate în combinație cu bicarbonat de sodiu sunt chiar mai puternice.

Lămâile au, de asemenea, un efect antimicrobian puternic în tratarea infecțiilor bacteriene și fungice. Sunt eficiente în lupta împotriva paraziților interni și reglează tensiunea arterială. De asemenea, sunt benefice pentru sistemul nervos, acționează ca un antidepresiv, reduc stresul și crizele nervoase.

Lămâile distrug celulele canceroase a 12 tipuri de cancer, fiind de 10 000 mai puternice decât medicamente cum ar fi Adriamycin, chimioterapie și alte produse pentru tratarea cancerului.

Bicarbonatul de sodiu are capacitatea de a alcaliniza țesuturile care înconjoara tumorile canceroase, fiind eficient în prevenirea creșterii tumorii.

Citește și: Sirop de arțar cu bicarbonat de sodiu – tratament natural pentru cancer

Cel mai interesant este faptul că această combinație de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu distruge celulele canceroase fără a afecta celulele și țesuturile sănătoase.

Experimentele au arătat că pacienții diagnosticați cu cancer ar trebui să bea suc de lămâie în combinație cu o linguriță de bicarbonat de sodiu. Acest tratament cu bicarbonat de sodiu și lămâie nu poate vindeca efectele secundare dezastruoase ale chimioterapiei.

Cel mai bun mod de a fi siguri că lămâile sunt ecologice, fără substanțe chimice, este de a le crește în ghivece proprii. Lămâile ecologice sunt de 100 de ori mai eficiente decât lămâile cultivate cu îngrășăminte chimice și tratate cu substanțe chimice.

Beneficiile suplimentare ale acestei băuturi pe stomacul gol

Sucul de lămâie ajută corpul să elimine toxinele și stimulează sistemul digestiv să absoarbă nutrienții.

Acidul citric din sucul de lămâie ajută la dizolvarea calculilor biliari, depozite pietre la rinichi.

Coaja de lămâie conține tangeretin, un fitonutrient puternic care s-a dovedit a fi eficace pentru boala Parkinson.

Sucul de lămâie distruge bacteriile unor boli mortale, iar acest lucru se datorează proprietăților sale antibacteriene puternice.

Unul dintre cele mai importante beneficii ale sucului de lămâie pentru sănătate este vitamina C pe care o conține și care ajută la neutralizarea radicalilor liberi.

Consumul de bicarbonat de sodiu este, de asemenea, utilizat pentru a preveni formarea pietrelor la rinichi.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *