Băutura miraculoasă care tratează artrita și te scapă de durere și inflamație

Băutura miraculoasă care tratează artrita și te scapă de durere și inflamație

Băutura miraculoasă care tratează artrita

Oameni care suferă de o serie de boli apelează la o serie de remedii cu ingrediente naturale. S-a dovedit științific faptul că un consum de alimente adecvate întărește sistemul imunitar și reduce riscul multor afecțiuni. Artrita este una dintre bolile care sunt tratate de obicei cu alimente și ingrediente naturale, cum ar fi turmericul.

Curcuma este un ingredient natural anti-inflamator, frecvent utilizat pentru tratarea bolilor inflamatorii intestinale, fibroză chistică și artrită.

Este disponibilă atât sub formă de tinctură (extract fluid), cât și capsule cu pulbere.

Acest ingredient este foarte benefic pentru sănătate și poate fi integrat cu ușurință în dieta de zi cu zi, mai ales dacă suferi de artrită.

Turmericul este, de asemenea, utilizat în mod eficient ca ingredient în băuturi sănătoase, astfel încât persoanele care suferă de artrită pot adăuga pur și simplu turmeric în sucul lor. Pentru a reduce inflamația există o rețetă de suc care are un gust uimitor. Această rețetă conține turmeric și o serie de alte ingrediente. Atunci când sunt amestecate împreună creează o băutură gustoasă care reduce inflamația.

Ingrediente pentru rețetă:

5-7 cm rădăcină de ghimbir
10-13 cm rădăcină tăiată de curcumă
2 lămâi
5 morcovi
1 portocală
1 castravete
1 lingură pulbere de busuioc sau 2 linguri busuioc proaspăt
1/4 piper praf de ardei iute

Mod de preparare:

Pune morcovii curățați, portocala, castravetele și rădăcina de turmeric și ghimbir într-un blender. Lasă până când obții un suc omogen. Adaugă sucul de la lamaie, busuiocul si pudra de ardei iute.

Amestecă toate ingredientele, apoi toarnă băutura în pahar.

Persoanele care suferă de artrită și consumă această băutură vor observa:

  • inflamație redusă
  • mai multă energie
  • luptă împotriva bolilor suplimentare

Multe studii au descoperit ca turmericul este extrem de benefic atunci când vine vorba de reducerea inflamației din cauza artritei, atunci când este adăugat în mod regulat la dieta de zi cu zi a pacientului.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *