Băutura care te ajută să pierzi între 1-2 kg în fiecare zi, dar se poate folosi de două ori pe lună!

Băutura care te ajută să pierzi între 1-2 kg în fiecare zi, dar se poate folosi de două ori pe lună!

Bautura care te scapa de 1-1,8 kg pe zi

Aţi auzit de dieta cu ceai? Dacă răspunsul este nu, atunci ar trebui să citiți cu siguranță articolul de mai jos pentru a afla cum puteţi pierde în greutate 1,8 kg într-o singură zi. Dieta cu ceai de mai jos include ceai verde și lapte.

Aceste două ingrediente sunt foarte puternice încât vă ajută să pierdeţi 1,8 kg intr-o zi. Cele două ingrediente combinate te vor ajuta să elimini excesul de apă din organism, ceea ce înseamnă că trebuie să bei multă apă în timp ce te apuci de dietă cu ceai. Putem menționa, de asemenea, că dieta cu ceai este o modalitate foarte bună și uimitoare pentru detoxifierea întregului organism.

Dieta cu ceai verde şi lapte este uimitor de eficientă, fiind extreme de populară în rândul persoanelor care doresc să piardă în greutate rapid și să mențină greutatea lor optimă. Combinaţia de lapte cu ceai verde reduce apetitul şi vă curăţă întregul organism. Așa cum am menționat mai sus, se pot pierde până la 1,8 kg cu aceasta dietă uimitoare. Atenţie însă, această dietă cu ceai se poate ţine de cel mult două ori pe lună.

Notă: Dacă suferiți de orice tip de boli cronice, asigurați-vă că vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe să utilizați acest regim alimentar.

Reţeta cu ceai verde şi lapte:

5 litri lapte cu conținut scăzut de grăsimi

2 linguri ceai verde

Indicaţii:

Iată ce trebuie să faci. În primul rând, trebuie să fiarbi laptele și săl laşi să se răcească până când ajunge la 70 de grade. Acest lucru este extrem de important. Laptele nu trebuie să fie foarte fierbinte, dar ar trebui să fie în jur de 70 de grade. Apoi trebuie să adăugi  două linguri de ceai verde. Acoperă şi lasă să stea timp de 20 de minute.

Consumaţi o cană la fiecare două ore. De asemenea, este recomandat să beți multă apă în timpul zilei, aproximativ o cană de apă la fiecare două ore. Vei fi uimită de rezultate. Poţi pierde până la 1,8 kg cu această dietă pe bază de ceai verde și lapte.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *