Atenție! A dormit cu telefonul în pat! Iată ce i s-a întâmplat!

Atenție! A dormit cu telefonul în pat! Iată ce i s-a întâmplat!

Arsursa iphone 5

Erin Nelson din Noua Zeelanda a adormit cu iPhone-ul ei  în pat. Acesta se afla în noua lui carcasă și când s-a trezit a fost șocată de ceea ce i s-a întâmplat. Avea arsuri de gradul 2. Carcasa telefonului a fost cumpărată dintr-un magazin de îmbrăcăminte australian.

Pe ambalaj nu scrie că ar avea chimicale în carcasă. Deci, aș vrea ca cineva să mă contacteze și să îmi spună ce substanțe chimice mi-au provocat arsura” a scris Erin pe pagina de facebook a magazinului de unde a achizișionat produsul. „Carcasa telefonului m-a costat 20$ și mi-a afectat sănătatea.

În scurt timp, unul dintre reprezentanții magazinului i-a spui să îi contacteze pentru a le oferi mai multe detalii în legătură cu ceea ce i s-a întâmplat.

O altă femeie, pe nume Emma Hughes-Dawson a explicat că a avut exact aceeași problemă ca și Erin Nelson, trezindu-se cu arsuri pe picior după ce și-a ținut telefonul cu carcasa în buzunar.

După aceste comentarii apărute, magazinul Forever New a eliminat complet toate carcasele din stoc din cele 2 magazine. Ei încă investigheaza acest caz cu privire la carcasele care au efect nociv asupra pielii.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *