Aplică această mască pe ten şi vei rămâne uimită după ce vei privi în oglindă

Aplică această mască pe ten şi vei rămâne uimită după ce vei privi în oglindă

masca din seminte de in

Masca din seminţe de in este uimitoare. Strânge tenul şi este bună pentru orice tip de piele. Trebuie să o aplici de 12 ori pe parcursul a 12 zile consecutive. După aceste 12 zile tenul tău va arăta uimitor.

Proprietățile seminţelor de in:

Semințele de in sunt bogate în potasiu, magneziu, vitamina E și aminoacizi esențiali, inclusiv acizi grași omega 3. Nu sunt excelente doar pentru sănătatea organismului ci şi pentru îngrijirea pielii.

Fitoestrogenii sunt una dintre cele mai importante componente ale semințelor de in. Din cauza acestei componente, pielea femeilor rămâne tânără și frumoasă, chiar şi cu trecerea anilor. Fitoestrogenii fac pielea netedă şi elastică.

Prin utilizarea acestei măști cu semințe de in, substanţele se vor absoarbi în ţesutul subcutanat şi piele. Astfel, tenul va arăta mai tineresc şi frumos.

Părțile relaxate ale feței sunt strânse, în special în zonele sensibile, cum ar fi zona din jurul ochilor. Aceasta este zona în care pielea este mai subţire şi predispusă la riduri.

Mod de preparare:

Cumpără seminţe de in întregi și macină-le la fiecare 2-3 zile. De asemenea, le poţi pisa cu ajutorul unei maşini de măcinat cafea sau blender. Păstrează-le într-un loc răcoros, întunecat și uscat.

Dimineața poţi pregăti masca și aplica în fiecare noapte.

Într-un castron, se pune o lingură de seminţe de in şi se toarnă 1/3 cană de apă fierbinte. Se agită câteva minute, apoi se acoperă vasul cu un prosop și se lăsă aşa până seara.

Seara se strecoară. Utilizează numai conţinutul gros, care este bogat cu proprietăți curative.

Utilizare:

Mai întăi spală faţa şi gâtul, apoi aplică masca. Înmoaie o bucată de bumbac şi aplică în jurul ochilor, dar fii atentă să nu ajungă în ochi. După ce se usucă se aplică din nou. Se repetă de cinci ori.

În timpul tratamentului, nu vorbi şi nu râde. Cel mai bun moment pentru a aplica masca este atunci când eşti relaxată și singură.

La final spală fața cu apă. Este cel mai bine dacă speli faţa cu apă la temperatura camerei și după aceea foloseşti o cremă hrănitoare.

După 12 zile de aplicare a acestei măşti vei rămâne uimită.

Efectele măştii cu seminţe de in:

Curăță tenul și îndepărtează impuritățile din piele

Această mască întărește conturul feței și tonurile pielii datorită efectului său de ridicare

Reduce porii mari

Hidratează pielea

Ajută la exfolierea pielii

Reduce excesul de sebum în cazul tenului gras

Previne apariția acneei și a coșurilor

Datorită proprietăţilor sale anti-îmbătrânire, încetineşte apariţia ridurilor şi îndepărtează cele existente.

loading...
Etichete: , ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *