Andreea Mantea despre relaţia cu Ştefan Stan: „Mi-am băgat coada…”

Andreea Mantea despre relaţia cu Ştefan Stan: „Mi-am băgat coada…”

andreea mantea

Andreea Mantea si Stefan Stan au fost la un pas de casatorie, iar apropiatii au fost socati atunci cand au aflat ca se despart. Cu toate astea, cei doi inca tin legatura.

Andreea Mantea exclude varianta unei impacari cu Stefan Stan, dar recunoaste ca a pastrat legatura cu fostul iubit. Bruneta nu se gandeste ca ea si Stan vor mai avea o relatie ca cea pe care au avut-o in urma cu ceva timp.

„Vorbesc cu Ştefan Stan! Îi trimis tot felul de chestii. Nu prea aş vrea să spun în ce calitate vorbim, dar e strict profesional. Am vrut să avem o treabă şi n-a ieşit. A vrut şi o el o treabă şi mi-am băgat coada ca să-l ajut. De ce n-a mers? O singură explicaţie, ori nu ne-am iubit cu adevărat, ori eu nu l-am iubit cu adevărat, ori poate am iubit pe altcineva mai mult. Nu mai e marea decepţie. Mi se pare aşa, n-a mers. Asta e. Ne înţelegeam foarte bine ca prieteni. La un moment dat, relaţia noastră era de prietenie. Şi asta a fost poate o cauză. Munceam foarte mult amândoi”, a declarat Andreea Mantea.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *