Amestecă aceste două ingrediente şi vezi ce se întâmplă după ce le aplici pe piele! Efectul e incredibil!

Amestecă aceste două ingrediente şi vezi ce se întâmplă după ce le aplici pe piele! Efectul e incredibil!

ulei de piper negru si iaurt

Uleiul de piper negru este bogat în minerale utile și vitamine. De exemplu, conţine vitamina A (beta-caroten) care este foarte benefică pentru sănătatea oculară precum și pentru activitatea antioxidantă. Vitamina K este importantă pentru păstrarea corespunzatoare a funcţiilor circulatorii şi metabolice, mușchi și oase.

Mai mult decât atât conţine şi calciu, potasiu şi seleniu. Calciul este bun pentru oase şi potasiul pentru reglarea tensiunii arteriale. Seleniul este necesar pentru formarea corectă a oaselor, unghiilor, foliculilor de păr și dinți, precum și pentru buna funcționare a creierului.

Mai jos sunt patru rețete utile cu ulei de piper negru. Acestea sunt modalități excelente și naturale pentru hidratarea pielii cu acest ulei.

Amestec cu iaurt şi piper pentru exfoliere

Se combină o lingură de piper negru şi două linguri de iaurt. Pasta obţinută se aplică pe pielea curată și se freacă în mişcări circulare timp de câteva minute. La final, se spală cu apă rece.

Acest amestec exfoliant va curăţa pielea, va elimina petele și cicatricile şi va da strălucire pielii tale.

Masca cu piper şi miere pentru a lupta cu acneea

Ingrediente necesare:

  • o jumătate de linguriță de piper negru
  • un albuş de ou bătut spumă
  • o lingură de miere

Se amestecă ingredientele și se aplică masca pe faţă. Se lasă timp de 15-20 de minute și apoi se spală fața. Această mască te ajuta să cureţi tenul de coşuri şi acnee.

Ulei essential de piper negru pentru a lupta împotriva celulitei

Vei avea nevoie de 100 ml de cremă de corp și 3-4 picături de ulei essential de piper negru. Adaugă uleiul esenţial în crema de corp şi masaţi pe zonele cu celulită sau in zona depozitelor cu grăsime, dimineaţa şi seara.

Ulei de corp împotriva celulitei

Ingrediente necesare:

2 linguri ulei de migdale

2 linguri ulei de semințe de susan / ulei de struguri

4 picaturi de ulei esenţial de piper negru

Se amestecă toate ingredientele și se freacă amestecul pe corp, după baie, de două ori pe zi. Încearcă să te concentreze pe zonele cucelulită. Uleiul crește elasticitatea pielii, în timp ce, în același timp reduce depunerile de celulită şi grasime.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *