Amestec care arde grăsimea de pe abdomen și micșorează talia rapid

Amestec care arde grăsimea de pe abdomen și micșorează talia rapid

amestec care topeste grasimea

Acest remediu naturist s-a dovedit a fi extrem de benefic împotriva retenției apei, precum și excesului de grăsime de pe abdomen, ajutând multe femei să reducă talia lor în mai puțin de o lună. În plus, această combinație de ingrediente are capacitatea de a îmbunătăți vederea, auzul și funcționarea creierului. Amestecul de mai jos este recomandat în special cu exerciții cardio și antrenament regulat.

De ce aceast amestec arde grăsimea de pe abdomen și micșorează talia rapid?

1. Ghimbirul are un conținut abundent în nutrienți și compuși bioactivi, ceea ce îl face extrem de benefic atât pentru sănătatea fizică cât și pentru cea mentală.

Gingerolul, un compus activ din ghimbir, are proprietăți medicinale importante, inclusiv efecte anti-inflamatorii și antioxidante.

Ghimbirul ameliorează greața și stările de vomă. De asemenea, este cel mai bun remediu împotriva greaței în timpul sarcinii.

Ghimbirul poate crește cu succes nivelul pH-ului stimulând astfel enzimele digestive și îmbunătățește digestia. Ca urmare, organismul absoarbe rapid substanțele nutritive esențiale, în timp ce elimină alimentele de bază non-esențiale care duc la constipație și balonare. Toate aceste procese stimulează pierderea în greutate.

2. Pe de altă parte, hreanul este abundent în proprietăți medicinale, ceea ce îl face extrem de eficient în tratamentul gripei, tulburărilor respiratorii, amigdalitei, precum și infecțiilor tractului urinar. Acesta a fost folosit cu mii de ani în urmă pentru multe probleme de sănătate.

În plus, aceast ingredient curăță corpul de toxine, stimulează metabolismul, reduce oboseala și promovează proliferarea bacteriilor bune în tractul digestiv.

Hreanul este sărac în calorii și grăsimi, dar este bogat în fibre alimentare, vitamine, minerale și antioxidanți. Acesta conține chiar și unele minerale esențiale, inclusiv mangan, fier, cupru, sodiu, potasiu, magneziu și zinc. Printre alte beneficii pentru sănătate, hreanul are proprietăți calmante și anti-inflamatorii.

Conținutul său ridicat de vitamina C este extrem de eficient în stimularea sistemului imunitar și eliminarea infecțiilor virale. În plus, ajută la eliminarea radicalilor liberi din organism prevenind astfel apariția cancerului, inflamației, infecției etc.

3. Cantitățile mari de vitamina C din lămâi joacă un rol vital în activarea unor procese metabolice din organism, care, la rândul său, ard excesul depozitelor de grasime.

4. Scorțișoara este extrem de eficientă în arderea depozitelor de grăsime din organism, în special grăsimea abdominală. Scorțișoara reglează nivelurile de insulină din organism normalizând astfel zahărul din sânge.

Cum se pregătește uimitoarea rețetă care arde rapid grăsimea de pe abdomen:

Ingrediente:

130 g hrean
3 lămâi organice
4 linguri miere
2 lingurițe de scorțisoară
1 radăcină ghimbir

Mod de preparare:

Folosind un procesor de alimente, amestecă hreanul și o bucată de ghimbir de aproximativ 2,5 cm.

Taie lămâile necurățate în bucăți mai mari și scoate-le sâmburii.

Amesteă bucățile de lămâi împreună cu hreanul, apoi adaugă patru linguri de miere și două linguri de scorțișoară.

Amestecă bine până la omogenizare.

Păstrează acest amestec într-un borcan, în frigider.

Ia o linguriță de două ori pe zi, între mese.

În trei săptămâni dimensiunea taliei se va reduce în mod semnificativ.

loading...

Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *