Albește pielea, curaț-o de pistrui și de petele închise cu această loțiune de casă

Albește pielea, curaț-o de pistrui și de petele închise cu această loțiune de casă

Curăță pielea în mod natural de pete și pistrui

Această loțiune de casă uimitoare, făcută din pătrunjel, te va ajuta să îți albești și să îți cureți pielea feței și cea de pe mâini, să scapi de petele închise ale pielii și de pistrui, restabilind aspectul sănătos. Patrunjelul a fost folosit încă din cele mai vechi timpuri de către grecii antici și romani.

Mulți oameni din întreaga lume folosesc această plantă super sănătoasă, mai ales ca un condiment la diferite preparate culinare. Pătrunjelul conține cantități mari de vitamine și minerale, iar sucul de pătrunjelul conține uleiuri esențiale cu o mare cantitate de potasiu și mangan.

Poți utiliza această plantă super sănătoasă ca un remediu natural pentru multe probleme de sănătate, cum ar fi: febră, boli de rinichi, boli ale tractului urinar, diabet, inflamații ale ochilor si chiar impotență. Dar, poți utiliza, de asemenea, această plantă pentru a face o loțiune de casă cu ajutorul căreia să albești pielea, regenerând celulele. Această loțiune de casă este, de asemenea, foarte utilă pentru îndepărtarea roșeței, iritației și umflăturilor, împrospătează și redă aspectul plăcut al pielii. De asemenea, ajută la eliminarea acneei și a punctelor negre. Este o crem de casă foarte simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile de mai jos.

Cum faci loțiune de casă pentru a curăța pielea

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

2 linguri de frunze de pătrunjel tocat

1 linguriță suc de lămâie sau de oțet de mere

200 ml de apă

Indicații:

Iată ce trebuie să faci! Mai întâi trebuie să torni 200 ml de apă fierbinte peste două linguri de frunze proaspete de pătrunjel tocat și să le fierbi la foc mic timp de 15 minute. Apoi trebuie să iei de pe foc și să lași deoparte până când se răcește. După ce s-a răcit complet adaugă o linguriță de suc de lămâie sau de oțet de mere. Toarnă amestecul într-un borcan de sticlă și păstrează-l în frigider.

Cum se folosește:

Asigură-te că utilizezi loțiunea în fiecare dimineață și seară. Acest remediu natural este uimitor și va curăța pielea, elimina ridurile și albi pielea. Dacă utilizezi loțiunea în fiecare zi, petele întunecate vor dispărea complet. Vei observa primele rezultate doar după două săptămâni.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *