Ai dureri articulare? Aplică această tinctură incheieturile dureroase și în 10 minute durerea dispare

Ai dureri articulare? Aplică această tinctură incheieturile dureroase și în 10 minute durerea dispare

remediu naturist pentru dureri articulare

Știm cu toții că mulți oameni din întreaga lume suferă de dureri articulare de spate, genunchi, picioare și glezne, în special persoanele în vârstă. Dar, din păcate din ce în ce mai mulți tineri suferă de această problemă de sănătate. Durerile de spate, de picioare și cele de glezne apar de obicei la persoanele care petrec întreaga lor zi în picioare sau au un stil de viață inactiv. Statisticile spun că aproximativ 1/3 din adulți au raportat că au dureri articulare cel puțin odată pe lună.

Există mai multe cauze care duc la dureri articulare, cum ar fi: osteoartrita, artrita reumatoidă, burșita, guta, entorse și alte leziuni. Experții medicali susțin că durerea de spate se vindecă în timp. Unele tipuri de dureri ale membrelor inferioare pot fi legate de probleme ale coloanei vertebrale. Circulația slabă poate fi, de asemenea, un motiv pentru dureri articulare.

Poți apela la diferite remedii pentru tratarea durerilor articulare, dar există cazuri în care este necesar să apelăm la sfatul avizat al unui medic.

În acest articol vei afla cum face cea mai bună și cea mai eficientă tinctură de casă, care te va ajuta să tratezi în mod naturist articulațile dureroase și totodată să calmezi durerea de spate. Acest remediu pentru durerile articulare este foarte simplu și ușor de făcut.

Remediu naturist pentru durerile articulare

Ingrediente:

150 ml alcool 96º
4 linguri de rozmarin proaspăt
4 linguri de castan cal
1 sticlă de culoare închisă

Indicații:

În primul rând trebuie să sterilizezi sticla prin fierberea în apă timp de 25 de minute. După aceea adaugă ierburile uscate în sticlă (rozmarin si castan cal), apoi adaugă alcool încât să le acoperi. Închide sticla și depoziteaz-o într-un loc întunecat, timp de 2 sau 3 săptămâni. Asigură-te că agiti tinctura o dată pe zi. După trei săptămâni strecoara lichidul și păstrează tinctura în sticlă de culoare închisă.

Cum se utilizează tinctura pentru durerile articulare

Aplică tinctura pe zonele afectate, înainte de culcare.

Notă: Nu trebuie ingerată. Vei fi uimită de rezultate! Această tinctură te scapă de durerile articulare și te vei simți uimitor!

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *