A pierdut rapid în greutate după ce a băut zilnic câte un pahar de suc de tomate, timp de două luni

A pierdut rapid în greutate după ce a băut zilnic câte un pahar de suc de tomate, timp de două luni

Cura cu suc de rosii

Un studiu recent realizat la Universitatea din Taiwan a descoperit că sucul de roșii poate crește în mod semnificativ rezultatele de pierdere în greutate. Studiul a implicat femei de diferite vârste, naţionalitate şi greutate, cărora li s-a dat câte un pahar 250 ml de suc de roşii în fiecare zi, timp de două luni.

Rezultatele au fost uimitoare și au arătat că toți subiecții care au luat parte la studiu au pierdut excesul de grăsime şi au dat jos kilogramele în plus.

Ce a fost cel mai surprinzator a fost faptul că subiecții studiului nu au fost nevoiţi să facă modificări ale stilului de viaţă sau dietei, și au văzut primele rezultate în câteva zile.

Femeilor li s-au luat probe de sânge la începutul și la sfârșitul studiului. Rezultatele de la sfârşitul studiului au arătat o scădere substanțială a nivelului de colesterol precum şi un conținut sporit de licopen, un agent anticancerigen puternic găsit în tomate. Toate acestea implică faptul că băutură este extrem de benefică pentru sănătate.

In plus, studiul a arătat că un consum regulat de suc de roșii poate îmbunătăți sistemul imunitar și previne apariția multor altor boli, inclusiv boli cardiovasculare. Acest suc puternic poate proteja inima, plămânii, ficatul și tractul digestiv. În plus, scade riscul de boli urinare și de sânge. Beneficiile pentru sănătate ale sucului de roșii nu se opresc aici. Acesta îmbunătățește calitatea pielii și luptă cu simptomele reumatice.

Conținutul ridicat de magneziu face din sucul de tomate extrem de eficient în tratarea spasmelor musculare după activitatea fizică. Numai 100 g de suc de roşii conţin 11 ml de magneziu.

Sucul de roşii este, de asemenea, bogat în vitamina C, proteine vegetale, glucide, calciu, potasiu etc.

Reţetă de casă de suc de tomate

Puteți prepara cu ușurință suc de roşii acasă. Aveți nevoie de:

4 kg de roșii
2 linguri sare
4 linguri zahăr

Mod de preparare:

Se spală bine roșiile. După ce se dau pe răzătoare sau în maşină se pun într-o oală de gătit și se adaugă sare și zahăr. Gătiţi amestecul timp de aproximativ zece minute în timp ce amestecaţi. Lăsaţi sucul să se răcească, apoi se toarnă în borcane de sticlă și se închid bine.

Se păstrează la rece.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *