A luat două linguri de ulei de cocos pe zi, timp de o lună. Iată ce i s-a întâmplat!

A luat două linguri de ulei de cocos pe zi, timp de o lună. Iată ce i s-a întâmplat!

a luat ulei de cocos timp de o luna

Există o mulțime de oameni în lume care suferă de diferite boli, dar cele mai comune sunt: ​​obezitate, diabet, boli cardiovasculare și numărul lor este într-o creștere rapidă. Experții în medicină spun că toți ar trebui să fim îngrijorați pentru că există o posibilitate mare ca până în anul 2050 aproape 15 milioane de oameni să sufere de Alzheimer.

Maria T. Newport, un binecunoscut medic a făcut cercetări cu privire la boala Alzheimer în ultimul deceniu. Ea a constatat că MCTS sau așa-numitele trigliceride cu lanț mediu, care sunt găsite în uleiul de cocos în cantități mari ar putea fi leacul minune pentru prevenirea și încetinirea apariției bolii Alzheimer. Ea a făcut o cercetare pentru soțul ei Steve, care are 59 de ani. Steve a fost diagnosticat cu demență progresivă cu 5 ani în urmă și în conformitate cu IRM (imagistica prin rezonanță magnetică), boala lui ar fi dus la Alzheimer. Steve a experimentat probleme de memorie importante. Uneori nu a putut găsi o lingură sau lua apă din frigider. Steve, de asemenea, a suferit de depresie. Soția sa a constatat că depresia poate fi precursorul pentru Alzheimer.

Citeste si: 6 motive pentru care ar trebui sa beti apa de nuca de cocos

De ce trigliceridele cu lanț mediu sunt atât de importante?

Știați că celulele organismului uman folosesc corpi cetonici drept combustibil atunci când există o lipsă de glucoză în corpul dumneavoastră? Celulele noastre cerebrale sunt cele mai „năzuroase” celule în întregul nostru corp. De obicei, celulele creierului folosesc glucoza, dar, de asemenea, ele pot folosi corpi cetonici. Din păcate organismul nostru nu conține nici corpi cetonici care pot fi utili pentru celulele creierului.

Ce se întâmplă în boala Alzheimer?

Unele celulele ale creierului, în anumite părți, nu sunt în măsură și nu pot folosi glucoza. Acest lucru se datorează rezistenței la insulină, iar aceste celule ale creierului încep să moară foarte lent. Durata acestui proces este de 10 sau 20 de ani, înainte de a exista un simptom clar al bolii. Și așa cum am menționat mai înainte în cazul în care aceste celule ale creierului folosesc corpi cetonici ca sursă de combustibil pot supraviețui și funcționa corect. Aceeași problemă este pentru persoanele care suferă de boala Parkinson, boala Huntington, scleroză multiplă și ALS, dar în aceste cazuri problema este în altă parte a creierului și măduvei spinării.

Trigliceridele cu lanț mediu sau uleiul MCT (ulei de nuca de cocos) este metabolizat într-un mod diferit decât alte tipuri de grăsimi. Ficatul convertește trigliceridele cu lanț mediu în corpi cetonici și mai departe în energie. Dacă ai consumat trigliceride cu lanț mediu sau ulei MCT pe cale orală, aceasta va duce la hyperketonemie. Aceasta înseamnă că numărul de corpi cetonici în fluxul sanguin va crește și corpii cetonici pot fi utilizați de către celulele creierului nostru în caz de deficit de glucoză.

În studiul ei, Dr. Newport a constatat că în uleiul de cocos sunt aproximativ 60% acizi grași cu lanț mediu, 0% colesterol și este bogat în acizi grași omega-6. Uleiul de palmier kernel și laptele matern uman sunt, de asemenea, surse foarte bune de trigliceride cu lanț mediu sau MCT. Trigliceridele cu lanț mediu mai pot fi găsite în laptele de vacă și de capră, dar în cantități mici.

Când boala Alzheimer a soțului ei a avansat, Dr. Newport a decis să încerce metoda cu ulei de cocos. Dr. Mary Newport a cumparat 100% ulei de cocos virgin și i-a dat lui Steve 35 grame (2 linguri) de ulei de cocos în fiecare zi, timp de o lună, iar rezultatele au fost uimitoare.

Dr. Mary Newport spune ca toți pacienții cu Alzheimer din lume ar trebui să încerce acest remediu natural cu ulei de cocos pentru a vedea ei înșiși cât de bine funcționează.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *