A fost la un pas de moarte, după ce a folosit un remediu de albire a dinților la care mulți dintre noi apelăm

A fost la un pas de moarte, după ce a folosit un remediu de albire a dinților la care mulți dintre noi apelăm

albire a dintilor cu kit crest 3d white

Jake Barrett, un băiat din Marea Britanie în vârstă de 22 de ani s-a aflat la câteva secunde de moarte după ce a încercat să-și albească dinții printr-o modalitate la care foarte multe persoane apelează. Barrett a vrut să aibă dinți albi și perfecți la fel ca ai actorului lui preferat Channing Tatum.

Jake a cumpărat de la un magazine online un kit de albire a dinților, plătind 65 de lire sterline. După 48 de ore de la utilizarea acestui kit de albire, în gura lui s-a format un chist care a crescut cu fiecare minut care trecea.

S-a zbătut cu durerile oribile timp de 6 zile apoi s-a dus la medic pentru un control amănunțit. Medicii au găsit un chist care a fost plin cu peroxid de hidrogen. Analizele medicale au constatat că în kitul de albire dentară pe care Jake l-a folosit s-au găsit 15% peroxid de hidrogen pur.

Băiatul a fost operat, iar acum a rămas cu o gaură sub bărbie.

Doctorii mi-au spus că rana care s-a format a fost de mărimea unui grapefruit și atât de delicată încât în ​​orice moment s-ar fi putut scurge peroxid de hidrogen pe gât. Dacă s-ar fi întâmplat așa m-aș fi intoxicat cu peroxid și aș fi murit. Până să merg la medic, umflatura a continuat să crească până când nu am mai putut înghiți. Nu am mai putut consuma decât piureuri și supe, dar chiar și așa a fost foarte greu.”, a declarat Jake pentru un ziar local.

Dupa operație, lui Jake i-a fost extras unul dintre dinții infectați cu peroxide. El a avut nevoie de zece zile de spitalizare.

La ieșire a ținut să mărturisească: “Mi-am dorit atât de mult să am dinții albi precum actorul de la Hollywood pe care îl îndrăgesc încât nu m-am mai gândit la nimic. Nu înțeleg de ce vând astfel de produse când nu sunt sigure pentru client, Crest fiind și o companie cunoscută.”

După acest caz un purtător de cuvânt din partea Crest a spus că nimic nu este mai important pentru ei decât sănătatea și siguranța persoanelor care folosesc produsele lor. De asemenea, ei au adăugat că le pare rău să audă despre experiența lui Barrett și îi doresc o recuperare completă. Purtătorul de cuvânt a menționat că nu sunt familiarizați cu acest caz și ar dori foarte mult să vorbescă cu el și să facă investigații.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *