9 Sfaturi pentru un sarut perfect

9 Sfaturi pentru un sarut perfect

9 Sfaturi pentru un sarut perfect

Sarutul este o actiune intima si, de asemenea, plina de pasiune. La fel de important cum tratezi sentimentele celui de langa tine este si cum saruti. Devine foarte important atunci cand vrei sa saruti perfect.

Iata cateva sfaturi mici pentru un sarut perfect:

Respitia proaspata

Respiratia este foarte importanta atunci cand saruti, astfel asigura-te ca inainte te-ai spalat pe dinti si ai folosit apa de gura. Ca masura de precautie poti mesteca guma inainte, dar nu fi prea obsedat de ea.

Buze moi

Freaca intotdeauna buzele si asigura-te ca acestea sunt bine hidratate prin utilizarea unui balsam bun de buze. Nimanui nu ii place ca buzele sa fie uscate.

Sa sti cand trebuie sa incepi

Cel mai bun moment pentru a incepe sa saruti este atunci cand esti intr-o conversatie ochi in ochi cu el, chiar atunci cand observi o pauza, e timpul cand ar trebui sa va sarutati.

Citeste si: 7 sfaturi importante pentru cupluri pe Facebook

Cum incepi

Incepeti prin a saruta usor. Incepe prin a saruta pe obraz, maxilar, gat si apoi trece la buze. Acest lucru va creste entuziasmul.

Sarut buze

Ati putea incepe intai cu un sarut moale pe buze prin deschiderea gurii un pic si a saruta buza superioara sau inferioara a partenerului. Apoi se va transforma intr-un sarut pasional.

Tehnici de sarut

Atunci cand esti aproape de a incepe sa saruti partenerul, mangaiei fata. Mangaiei usor buza inferioara cu degetele, acest lucru. El poate incepe sa iti muste degetele, ceea ce inseamna ca partenerul tau este iubitor.

Saruta-l pe clavicula

Saruta-l intai pe clavicula si apoi treci la buze. Acest lucru va fi electrizant pentru partenerul tau. Poti musca chiar lobul urechii.

Ia pauze

In timp ce saruti ia pauze si uita-te la el, zambeste-i. Este bine chiar sa radeti. Acest lucru va duce la o dorinta si mai mare sa va sarutati.

Sopteste-i la ureche

In timp ce il saruti, sopteste-i la urech partenerului ceea ce iti place cel mai mai mult la el. Poti fi putin indrazneata si sa ii spui ceva de genul „te vreau mai mult si mai mult …”. Aceste soapte sunt foarte senzuale.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *