6 motive pentru care ar trebui sa beti apa de nuca de cocos

6 motive pentru care ar trebui sa beti apa de nuca de cocos

6 motive pentru care ar trebui sa beti apa de nuca de cocos

Apa contine unele dintre cele mai importante elemente nutritive necesare pentru buna functionare a organismului. Daca nu puteti consuma indeajuns de multa apa simpla, puteti opta pentru apa de nuca de cocos.

Apa de nuca de cocos este sucul din interiorul nucilor de cocos tinere, are un gust usor dulce si este bogata in vitamine si minerale. Va intrebati care sunt proprietatile pe care le are apa de nuca de cocos? Iata mai jos cateva motive pentru care ar trebui sa beti apa de nuca de cocos.

1. Contine numeroase vitamine
Apa de cocos este bogat in componente necesare pentru organism, cum ar fi potasiu, calciu, fosfor, si vitaminele B1, B2, B3, B5, B6 si C, de aceea este deosebit de recomandata persoanelor expuse la stres, celor care sufera de anemie si hipokaliemie.

2. Nuca de cocos pentru o inima sanatoasa
Studiile stiintifice au aratat ca apa de nuca de cocos este benefica pentru inima si sistemul circulator – scade tensiunea arteriala, nivelul colesterolului rau si reduce riscul de ateroscleroza.

3. Reprezinta un elixir al tinerilor
Apa de nuca de cocos contine o componenta care intarzie procesul de imbatranire a celulelor pielii.

4. Ajuta la hitratarea organismului
Apa de nuca de cocos regleaza echilibrul de apa si metabolismul, de aceea este de neinlocuit pentru dieta si activitatea fizica. Aceasta ar trebui sa inlocuiasca sucurile deoarece hidrateaza organismul de pana la 10 ori mai bine.

5. Consolideaza capacitatea la rezistenta
Apa de cocos are putere antibacteriana, antivirala (combate virusul care produce herpes si gripa), are rol anti-alergic si anti-fungic.

6. Este o bautura buna chiar si pentru copii
Nu contine lactoza sau zahar, astfel ca poate fi consumata de diabetici sau persoane cu intoleranta la lapte de vaca. Continutul de acid lauric (component prezent in laptele matern) face din apa de nuca de cocos o bautura perfecta chiar si pentru copii mici.

loading...
Etichete:
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *