5 uleiuri esentiale pentru calmarea migrenelor

5 uleiuri esentiale pentru calmarea migrenelor

5 uleiuri esentiale pentru calmarea migrenelor

Migrenele iti pot distrage atentia de la activitatile obisnuite din cauza durerilor. Statul indelungat in fata unui computer, insomnia, problemele legate de digestie pot fi una din cauzele unui atac de migrena severa. Uleiurile esentiale pot fi o arma buna de a lupta impotriva migrenelor si a scapa astfel de durerile chinuitoare.

Iata cinci uleiuri esentiale care ne pot ajuta sa scapam de migrene:

1. Uleiul de lavanda
Ulei esential de lavanda este un agent calmant foarte bun. El poate calma sistemul nostru nervos atunci cand acesta devine hiperactiv in timpul unei migrena severe. Acesta poate reduce nivelul tensiunii arteriale si relaxa vasele de sange pentru a ajuta la fluxul de sange prin ele. De asemenea, creste furnizarea de oxigen din creier, care ajuta la reducerea durerii provocate de migrena.

2. Uleiul din radacina de valeriana
Acest ulei esential a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri pentru a vindeca migrenele. Poate trata anxietatea si reduce problemele provocate de insomnie. Dormind mai putin decat este necesar poate fi un motiv intemeiat pentru a avea un atac de migrena. Uleiul de valerian te poate ajuta pentru a avea un somn mai bun.

3. Uleiul de musetel:
Uleiul de museteleste un ajutor dovedit in vindecarea migrenei. Este unanim recomandat de medici si experti pentru a trata migrenele. Efectul calmant al acestui ulei poate reduce hiperactivitatea sistemului nostru nervos si mentine circulatia sangelui la nivelul creierului.

4. Uleiul esential de mandarine:
Ulei de mandarine ne poate calma, actionand ca un sedativ. Se poate regla o activitate neobisnuita in sistemul nostru nervos, dar ne ajuta sa avem si un somn mult mai bun.

5. Uleiul de magnolie
Ulei esential de magnolie nu este doar aromat ci si foarte bun pentru a scapa de durerea de migrena. Puteti lua o aromaterapie facuta din amestec de ulei de magnolie, de lemn de santal, pentru a reduce durerile. Aroma de magnolie are abilitati care pot calma instantaneu sistemul nervos.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *