5 băuturi sănătoase care te pot ajuta la pierderea în greutate

5 băuturi sănătoase care te pot ajuta la pierderea în greutate

Bauturi care ajuta la pierderea in greutate

Secretul pentru a pierde în greutate, nu constă doar într-o dietă adecvată şi exerciţii fizice. Trebuie să fi atentă şi la băuturile pe care le consumi.

Sucurile din fructe, băuturile energizante și băuturile răcoritoare conţin adaos de zahăr și carbohidrați care pot ruina strategia de pierdere în greutate.

Mai jos sunt cinci băuturi care te pot ajuta la pierderea în greutate.

  1. Cafea

Cafeaua este considerată a fi băutura perfectă pentru energie. Studiile au arătat că 2-3 căni de cafea consumată înainte de un antrenament te poate motiva să faci mult mai multe exerciţii atunci când mergi la sala de sport, decât atunci când nu consume cafea. Acest lucru te face să arzi mai multe calorii.

  1. Ceai verde

Ceaiul verde nu conţine calorii. Prin urmare, acesta te poate ajuta să arzi grăsimile şi să pierzi în greutate. Într-un studiu recent, s-a dovedit că persoanele care consumă zilnic patru ceşti de ceai verde, timp de două luni, pierdut în medie cu 2,7 kg mai mult comparativ cu persoanele care beau doar apă plată .

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că atât cofeina catechină și antioxidantul din ceaiul verde sunt în spatele acestui beneficiu de a pierdere în greutate. Ar trebui să alegeți ceai cald preparat. Evitaţi suplimente de ceai verde, deoarece pot afecta ficatul.

  1. Apă cu gheață

Băuturile reci activează corpul pentru a consuma mai multă energie în menținerea temperaturii. Consumaţi 500-600 ml de apă cu gheaţă zilnic. Acest lucru poate ajuta corpul să ardă până la 100 de calorii în plus. Fă acest lucru zilnic și ai putea pierde până la aproape 4,5 kg într-un an.

  1. Lapte degresat

Laptele este o sursă excelentă de vitamina D, proteine ​​slabe şi calciu, care pot ajuta la dezvoltarea mușchilor și păstrarea oasele puternice. Poți alege, lapte degresat sau cu conținut scăzut de grăsimi, pentru a obține toate vitaminele, fără adaos de grăsime.

Poți adăuga, de asemenea, un pic de ciocolată. Ciocolata cu lapte scăzut de grăsimi este o opțiune excelentă pentru recuperarea musculaturii după exerciţii fizice.

  1. Suc de legume

Sucul de legume este unul dintre cele mai bune moduri de a obţine nutrienţii şi fibrele necesare organismului şi în plus te vor ajuta şi la pierderea în greutate.

loading...
Etichete: ,
Ads
loading...

Lasa o parere

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *